logo


Ableton Live

Leer werken met de software Ableton Live

Edutones ondersteunt leerlingen, musici, dj’s en producers om hun muzikale ideeën te realiseren met de modernste software en hardware. Hiervoor gebruiken we vooral de muziek software Ableton Live en instrument Push.

Ableton live

Verschillende workshops en trainingen

We verzorgen cursussen en workshops voor verschillende doelgroepen. We zijn zeer actief op het voortgezet onderwijs. Leerlingen kunnen zelf aan de slag om een muziektrack te bouwen. Ook geven we trainingen voor muziekdocenten en workshops op maat. Daarnaast biedt Edutones twee groepscursussen aan. Met hulp van Ableton Certified Trainer Menno Keij leer je om met Ableton Live te produceren, op te treden en om geluiden met verschillende synthese technieken te ontwerpen. Klik voor meer info in het menu op training. Ben je een professionele muzikant, dj of producer en heb je hulp nodig bij je live performance? Zoek niet langer, wij kunnen een liveset maken die afgestemd is op jouw manier van werken.

Direct zelf aan de slag

Wil je liever direct aan de slag? Volg dan de online cursus Ableton Live op Everlearn.nl. Je krijgt dan toegang tot meer dan 8 uur video tutorials in het Nederlands plus lesmateriaal. Tijdens deze training legt onze Ableton Certified Trainer Menno Keij je stap voor stap uit hoe je beats & sounds kan produceren, een liveset kunt maken en nog veel meer. Cursisten geven deze training uitstekende reviews en gemiddeld een 9.6 (oktober 2017). Bekijk alle reviews, de trailer en een gratis hoofdstuk op Everlearn.nl.

Meer informatie

Wil je meer weten over Edutones of wil je je inschrijven voor een workshop in Rotterdam? Of wil je een training op locatie boeken voor je collega’s, familie of vrienden? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-11391576 of stuur een mailtje naar info@edutones.com.