logo


Over Edutones

Visie


We helpen leerlingen, musici, dj's en producers van elk niveau om hun muzikale ideeën te realiseren met de modernste software en hardware. Daarnaast maken we concepten zoals mixen en samenspel op een uitdagende en laagdrempelige manier inzichtelijk met interactieve installaties. Door de mobiele aanpak en door samen te werken met het basis- en voortgezet onderwijs, mediaopleidingen en festivals zijn onze cursussen en installaties voor iedereen toegankelijk.

We zijn altijd nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van muziek- en filmtechnologie. We vinden het heerlijk om nieuwe muziek te maken en om op te treden. En het is fantastisch om dit enthousiasme te kunnen delen met andere muziekliefhebbers in Nederland, België en Duitsland.
De goede reacties van leerlingen en cursisten stimuleren ons om onze gecertificeerde workshops en cursussen continue te blijven verbeteren.

Binnen onze workshops en cursussen krijgt iedereen apparatuur en concrete opdrachten, zodat cursisten daadwerkelijk hands-on muziek kunnen maken en video’s kunnen opnemen en monteren. Er is veel ruimte voor individuele vragen en voor discussie binnen de groep, zodat deelnemers ook van elkaar kunnen leren.

We geven we ook individuele training. Zo hebben we beginners de basics van muziek productie geleerd en professionals geholpen om hun workflow te verbeteren.


Trainer - Menno Keij
Trainer - Maurits Boegman
Trainer - Charly Visser
Partners