logo


Workshop Rotterdam

Een muziek of film workshop in Rotterdam

Ben je op zoek naar een leuke workshop in Rotterdam voor jou op school? Dan ben je bij Edutones aan het juiste adres. Wij verzorgen verschillende muziek en film workshops voor alle niveaus van het voortgezet onderwijs. Per jaar helpen we leerlingen op meer dan 70 scholen in heel Nederland. Wil je liever een cursus muziek produceren met Ableton Live volgen? Kijk dan bij training of onze online cursus.

Workshop Rotterdam

Hands-on workshops voor het voortgezet onderwijs

Al onze workshops in Rotterdam zijn praktijkgericht. Leerlingen gaan in kleine groepjes of in tweetallen aan de slag. Ze maken samen een eindproduct, zoals een muziektrack, reportage of trailer. Hiervoor krijgen ze de beschikking over een laptop, keyboard, camera, etc. We spitsen de workshops toe op het vermogen van de leerlingen. Daarom sluiten onze workshops aan op elke school, van gymnasium tot speciaal onderwijs.

Edutones verzorgt de volgende workshops in Rotterdam, heel Nederland en België:

  • Beats & Bytes
  • Scenes & Scissors
  • Sonic Pi
  • Film

 

Bekijk hier ons volledige aanbod voor scholen.

Een project op maat: van idee tot creatieve werkvorm

Daarnaast is het ook mogelijk om een project op maat door Edutones te laten verzorgen. Heb je zelf al een idee of thema? We helpen graag met een passende werkvorm. Hierin kunnen we allerlei disciplines combineren zoals muziek produceren, filmen, animeren, monteren, field recordings maken en raps opnemen.

Beats & Bytes

Edutones maakt concepten zoals mixen en componeren op een uitdagende en toegankelijke manier inzichtelijk. Daarom is onze workshop Beats & Bytes al jaren favoriet bij leerlingen. De leerlingen gaan dan geluidloops mixen, beats & sounds inspelen en werken met effecten. De mogelijkheden van de software zijn eindeloos en geven iedereen de mogelijkheid om muzikale ideeën te realiseren tijdens onze muziek workshop.

Wil je meer informatie over de workshops in Rotterdam?

Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.