Workshop school

Workshop school: creatieve tech workshops

Muziek produceren, video's monteren of programmeren? Wij hebben een geweldige workshop voor op school. Bij ons gaan leerlingen na een korte uitleg direct aan de slag. We nemen alle apparatuur zelf mee. Jaarlijks werken we met meer dan 5000 leerlingen in heel Nederland. Al ruim 10 jaar. Leerlingen zijn zeer enthousiast. En op Google krijgen we lovende reviews van docenten.

workshop-school-middel

Workshops voor alle niveaus

Edutones verzorgt muziek en film workshops voor middelbare scholen. Elk jaar komen we op ruim 70 scholen in Nederland. De workshops op school zijn geschikt voor leerlingen van alle niveaus, van speciaal onderwijs tot gymnasium. De workshops van Edutones zijn praktisch: 5 minuten uitleg en dan aan de slag. Leerlingen werken in tweetallen of groepjes aan hun muziek of film. Hiervoor krijgen ze de beschikking over lesmateriaal en apparatuur zoals een camera, microfoon, laptop en keyboard.

Verschillende muziek- en film workshops

Kies uit de onderstaande opties en boek een workshop op school:

  • Beats & Bytes: je maakt een compositie met geluidloops
  • Scenes & Scissors: je monteert een trailer
  • Sonic Pi: je programmeert muziek met code
  • Film: je maakt een complete film van script tot montage

Workshop op maat

Workshop op maat of docent training

 

Daarnaast is het ook mogelijk om een workshop af te stemmen op je wensen. Zo hebben we soundscapes gemaakt met veldopnames, gewerkt met instrument Push, raps opgenomen en nog veel meer. Heb je zelf een idee? Neem dan contact met ons op. Dan gaan we er samen een mooie workshop  voor jouw school van maken.

Ben je docent en wil je muzieksoftware in de klas gebruiken? Volg dan onze docenttraining. Natuurlijk kun je ook zelf een cursus Ableton Live volgen.