Sample Orchestra

De Sample Orchestra is een door Edutones ontwikkelde installatie. Maak samen muziek met Sample Orchestra! Deze installatie biedt een makkelijke en leuke manier om geluidsloops te mixen en op te peppen met effecten. Kies tussen hiphop, lounge, house, trance, dub step of een mix van alle stijlen. Druk op de knoppen en krijg een directe dj ervaring!

Wilt u de installatie huren voor uw festival, bedrijfsevenement of privé feest? Neem dan contact met ons op voor een offerte. Sample Orchestra is momenteel beschikbaar voor verhuur in de Benelux en Duitsland.

Bekijk de tafel in zijn puurste vorm en geniet van de kwaliteit en gebruikersgemak. De tafel is uitgerust met meerdere KORG Nanokey 2 midicontrollers.

Hoe werkt het?

In deze video kunt u zien hoe het precies werkt. De installatie bestaat uit een tafel met zes apparaatjes. Vijf hiervan zijn midi piano’s om verschillende soorten geluidsloops aan te zetten: drums, percussie, baslijnen, melodieën en vocalen. Het zesde apparaat is een knoppenbak om effecten zoals galm mee te bedienen.

youtube-video-thumbnail

@ NKW (video)

Sample Orchestra trok veel enthousiaste bezoekers tijdens de Nacht van Kunst & Wetenschap in Groningen. Bekijk hoe mensen van alle leeftijden samen muziek maken!

youtube-video-thumbnail

@ TEDxYouth

Jongeren maken muziek met Sample Orchestra tijdens de TEDxYouth 2012 in Delft. TEDx is een lokale editie van de TED (technology, entertainment, design) conferentie.

youtube-video-thumbnail