Online training

In samenwerking met Everlearn.nl hebben we twee Ableton Live trainingen ontwikkeld. Everlearn.nl is hét platform voor online multimediatrainingen.

Tijdens de ruim 11 uur durende training Muziekproductie met Ableton Live 10.1 leer je van Ableton Certified Trainer Menno Keij alles over het werken met Ableton Live. Dit veelzijdige muziekprogramma wordt door de grootste producers, dj’s en bands gebruikt om hun muzikale ideeën vorm te geven. Ableton Live verandert je laptop in een instrument, productiestudio en tool om mee te jammen en op te treden.

Na deze training kun je beats en sounds produceren, unieke livesets voor het podium ontwerpen, effecten toepassen en een professioneel klinkende mix maken.

In de 4,5 durende training Muziekproductie met Push 2 leer je om alles uit de Ableton Push te halen. Met Push kun je razendsnel je muzikale ideeën omzetten naar beats & sounds. Programmeer drums met de sequencer, speel akkoorden binnen vaste toonladders en tweak samples & effecten. Kortom, dit expressieve instrument geeft je direct controle over een oneindig palet aan geluiden.

De hoge kwaliteit trainingvideo’s bekijk je zo vaak je maar wil, waar en wanneer het jou uitkomt. Dus wacht niet langer en start direct met het leren van Ableton Live 10.1 en Push 2. Voordat je het weet produceer je vette tracks en ga je los op het podium.

Bent u werkzaam in het onderwijs? Dan kunt u bij ons een code voor 25% onderwijskorting aanvragen.

Trainingen

Muziekproductie met Ableton Live 10.1

online training - ableton live

Leer alles over muziek maken met Ableton Live

Leer alles over muziek maken met Ableton Live

Muziekproductie met Ableton Push 2

online training - push

Bekijk nu de Ableton Push 2 training

Bekijk nu de Ableton Push 2 training